Meteen naar de inhoud

Uw behandelaar

uw behandelaar

Arnoud Naaborg

Mijn naam is Arnoud Naaborg, afgestudeerd in de Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden. Ik ben geregistreerd psycholoog bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en handel overeenkomstig de ethische beroepscode. Ik ben tevens als registercounsellor aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC).

Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds 2001 werkzaam binnen de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg, hoofdzakelijk in de verslavingszorg. Voor mijn uitgebreide ervaring en opleiding verwijs ik u naar mijn CV.

Gedurende mijn loopbaan heb ik kunnen samenwerken met de meest uiteenlopende cliënten aan de meest uiteenlopende problemen. Ieder mens is uniek, zo ook ieder probleem dat zich aandient in de spreekkamer.

 

Het uitdagende aan het werk in de verslavingszorg voor mij is dat verslaving ‘niet discrimineert’ (het komt onder alle lagen van de bevolking voor) en ‘zelden alleen komt’: veel mensen die lijden onder een verslaving ervaren daarbij andere klachten op psychisch en emotioneel gebied. Zodoende heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van allerlei problemen en klachten: van stemmingsklachten tot angstklachten, van zelfbeeldproblemen tot psychotrauma.

Effectiviteit

Mijn jarenlange behandelervaring heeft mij geïnspireerd tot het oprichten van praktijk EntreVue. Dit geldt met name voor mijn ervaring met de behandeling EMDR. De hoge mate van effectiviteit van deze behandeling, alsook de snelheid waarmee het effect kan worden bereikt (vaak binnen slechts enkele behandelsessies) is voor cliënten behalve zeer positief met regelmaat ook verbazingwekkend. Veel cliënten die ik met EMDR heb behandeld bleken al na enkele sessies definitief van hun problemen te zijn verlost, problemen die tot dan toe vaak vele jaren hadden bestaan.

EntreVue staat voor: ontmoeting, samenkomst, afspraak, samenspraak en intervisie. De term weerspiegelt hiermee mijn werkwijze: naast u, samen met u, in overleg en op basis van vertrouwen en respect te komen tot de oplossing voor uw problemen.

psychologenpraktijk entrevue is

Aangesloten bij

error: Content is protected