Meteen naar de inhoud

Contact

maak een afspraak / neem contact op

Neem contact op

Na uw aanmelding via het contactformulier of via e-mail neem ik telefonisch contact met u op, waarbij wij uw klachten en wensen nader zullen bespreken. Wanneer blijkt dat ik u een passende behandeling kan bieden, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek.

arnoudnaaborg@entrevue.nl

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Tijdens het intakegesprek wordt het probleem waarvoor u hulp zoekt verder in kaart gebracht. Ook gaan we dieper in op de ontstaansgeschiedenis en op uw persoonlijke achtergrond. Vervolgens is er aandacht voor de doelen die u zichzelf stelt en de verwachting die u heeft van de behandeling. Op basis hiervan wordt in overleg een behandelplan opgesteld.

Adres

Therapeutisch Centrum Leiden
Middelstegracht 131 
2312 TV Leiden 

Bereikbaarheid

Via het openbaar vervoer bereikt u de praktijk als volgt: vanaf station Leiden Centraal neemt u bus 6 (richting Leyhof), halte Hooigracht. Vanaf de halte is het ongeveer 1 minuut lopen naar de praktijk. 

Wanneer u met eigen vervoer komt kunt u eenvoudig parkeren in de parkeergarage (boven Albert Heijn, Hooigracht). De toegang tot de parkeergarage bevindt zich direct tegenover de praktijk. Meer informatie over parkeergarage Haarlemmerstraat. 

psychologenpraktijk entrevue is

Aangesloten bij

error: Content is protected