Meteen naar de inhoud

Tarieven en vergoeding

Telefonisch aanmeldgesprek

Na aanmelding via de website

0

Intake

60 minuten - volgt mogelijk na telefonisch aanmeldgesprek

95

Behandelsessie

60 minuten - volgt na het intakegesprek

95

Uitbreiding behandelessie

Per 15 minuten extra

20

BETAALt MIJN ZORGVERZEKERAAR DE KOSTEN VAN de BEHANDELING?

Vergoeding en betaling

De behandeling van praktijk EntreVue wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Uw eigen risico van€385,- wordt hierbij niet aangesproken en een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. U dient uw factuur eerst zelf te voldoen en vervolgens in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die vergoeding bieden voor de behandeling verwijs ik u naar de website van mijn beroepsvereniging ABvC

Om zeker te zijn van vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Geef hierbij aan dat ik als registercounsellor ben aangesloten bij de ABvC en de koepelorganisatie RBCZ onder de registratienummers zoals gemeld onderaan deze pagina.

Vanuit de basisverzekering wordt de behandeling niet vergoed. Een voordeel van niet vergoede zorg is dat uw zorgverzekeraar niet op de hoogte komt van het feit dat u hulp zoekt. Uw probleem blijft volledig ‘uit de boeken’. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld eventuele toekomstige risico’s bij het afsluiten van verzekeringen als ondernemer of ZZP, of bij het afsluiten van een levensverzekering.

REGISTRATIEs

Drs. Arnoud Naaborg

Verzetten of annuleren van de afspraak

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Bij verzetten of annuleren binnen 24 uur van tevoren wordt een bedrag van €45 in rekening gebracht.

psychologenpraktijk entrevue is

Aangesloten bij

error: Content is protected