Meteen naar de inhoud

Ervaringen

Wat vinden cliënten van uw behandelaar?

Ervaringen van cliënten

“Mijn ervaring met Arnoud is dat hij begripvol is. Als ik terneergeslagen bij hem binnenstapte, kwam ik er altijd opgelucht vandaan. Dankzij zijn EMDR behandelingen ben ik van mijn jeugdtrauma’s afgeholpen en is mijn neiging tot overmatig drankgebruik sterk verminderd. Dankzij de behandelingen van Arnoud heb ik eindelijk op mijn 70e mijzelf gevonden.”
Liesbeth, 71 jaar
“Ik heb met Arnoud een aantal EMDR sessies gedaan en heb daar erg positieve ervaringen mee. De kundigheid waarmee de sessies plaatsvinden resulteren in een betere en rustigere gedachtegang in het dagelijks leven. Ik kan dit een ieder aanraden die worstelt met trauma’s uit het verleden, om deze een beter plekje te geven in je gedachten in plaats van een continue angstig gevoel. Bij mij heeft het zeer veel effect gehad, met een positievere leefstijl tot gevolg.”
Pascal, 40 jaar
“Mijn tijd met Arnoud als psycholoog is heel positief en fijn verlopen. Ik heb in deze periode geleerd dingen anders te bekijken en hulpmiddelen meegekregen waar ik nog steeds elke dag iets aan heb. Na onze behandelgesprekken heb ik altijd iets meegekregen om over te reflecteren. Ik ben heel tevreden met de manier en aanpak van zijn behandeling. Ik ben er flink door gegroeid.”
Colin, 33 jaar
“Arnoud is iemand die je op een positieve manier confronteert. Hij is open minded en kan op een prettige manier rake dingen zeggen die stof tot nadenken opleveren. Hij is een fijn iemand om mee te praten en van gedachten te wisselen. Begripvol, geduldig en met het vizier gericht op de toekomst. Een traject bij hem is zeker niet vrijblijvend, hij heeft het vermogen jou op een subtiele manier aan het werk te zetten en daardoor tot positieve veranderingen te komen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet, veel dank daarvoor!”
Vrouw, 53 jaar
“Ik had een flink alcoholprobleem ontwikkeld, waar ik zelf echt niet meer uit kwam. Om de liefde van mijn vrouw niet te verliezen, uiteindelijk hulp gezocht. Ik kwam bij Arnoud terecht en – gezien mijn destijds toch wel grote afkeer van alles waar ‘loog / goog’ achter stond - ging ik met forse tegenzin en was het voor hem een flinke uitdaging. Dat ik na een paar ontmoetingen met plezier naar Arnoud ging, zegt heel veel over hem als mens en als vakman. We hadden goede, informele gesprekken, waarin het Arnoud lukte om persoonlijk tot mij door te dringen. En ik zeg erbij: dat is niet zo makkelijk. Tja, wat zal ik er verder van zeggen: het liep vlot, het resultaat is dat ik sindsdien geen druppel alcohol meer drink en, dat ik hier en daar een steuntje ben voor mensen met hetzelfde probleem en voor hun omgeving. En, nog belangrijker, mijn vrouw vindt me nog veel leuker nu!”
Dick, 66 jaar
“Arnoud is een integer en correct persoon. Hij heeft mij van mijn alcoholverslaving afgeholpen. Hij is en blijft goed op de hoogte van je dossier / geschiedenis en geeft opdrachten waarmee je op een effectieve manier stap voor stap de verslaving de baas kan worden. Altijd op een positieve manier zonder (te)veel druk op te leggen. Zijn jarenlange ervaring als behandelaar past hij toe in een aangepaste aanpak op je persoonlijke situatie. Je moet zelf natuurlijk wel investeren om het te laten slagen.”
Ton, 57 jaar
psychologenpraktijk entrevue is

Aangesloten bij

error: Content is protected